Čarobna noč 2019-1.del

 

Tudi letos smo v vrtcu preživeli čarobno noč. Verjetno ste že slišali, da je to noč, v kateri se dogajajo samo čarobne stvari. Za vstop v svet čarobnosti je potrebna čarobna pot, ki nas popelje skozi čarobna vrata. Tudi nas je pričakalo vse to in še več. Potrebovali smo čarobno vstopnico, čarobni prah in čarobne lase. Ko smo vse to imeli, se je začela prava čarobnost večera. Z otroki smo plesali, prepevali, ustvarjali snežinke in okraske. Obiskala sta nas tudi čarodeja Mare in Čare, ki prav tako čarobno čarata. Za čarobno večerjo je poskrbela kuharica Nataša. Odšli smo tudi na vrtčevsko igrišče, kjer smo iskali čarobni zaklad in ga na koncu tudi našli. Priznati moramo, da nam ga je letos škratek zelo dobro skril. Ob poznih urah smo se oblekli v pižame in se prepustili čarobnosti naših sanj.

Ste se vprašali, kaj vse je čarobno? Za vzgojiteljice so čarobni nasmehi in vragolije otrok, čarobni so starši, ki nam zaupajo svoje otroke, čarobne so besede, ki nam polepšajo dan, čaroben je svet, ki ga sestavljajo dobri ljudje.

Katja Luznar

AV CAROBNA NOC 01AAAV CAROBNA NOC 02AAAV CAROBNA NOC 03AAAV CAROBNA NOC 04AAAV CAROBNA NOC 05AAAV CAROBNA NOC 06AAAV CAROBNA NOC 07AAAV CAROBNA NOC 08AAAV CAROBNA NOC 09AAAV CAROBNA NOC 10AAAV CAROBNA NOC 11AAAV CAROBNA NOC 12AA