Praznična igrica

Vedno smo veseli, kadar se kdo ponudi, da bi otrokom zaigral igrico. Tokrat so nas prijetno presenetili dijaki Srednje šole Veno Pilon iz Ajdovščine. Prišel je težko pričakovani dan, sobo starejše skupine smo spremenili v gledališče in čakali. Kmalu je potrkalo. Aja, saj res, najprej morajo postaviti sceno! Za nas je bilo že to del predstave, ki je imela naslov Žabica Kvakica. Otroci so pozorno sledili zgodbi o žabici, ki se je odločila, da letos zime ne bo prespala. No, pa se je vse srečno končalo.

Zanimivo je bilo, kako so nastopajoči občudovali zbranost otrok, še posebej tistih najmlajših in kako so se po predstavi razgovorili, ko smo jim v zahvalo ponudili piškote, ki so jih spekli otroci. Pohvalili so tudi, da naši otroci lepo pojejo in da se vidi, da veliko pojemo.

Upamo, da bomo še kdaj deležni njihovega obiska, kajti k nam prihajajo na prakso dijakinje, ki obiskujejo to šolo in zadnjih nekaj let je med našimi zaposlenimi tudi vedno kakšna njihova bivša dijakinja.

Nežka Čufar

AV PRAZNICNA IGRICA 01AAAV PRAZNICNA IGRICA 02AAAV PRAZNICNA IGRICA 03AAAV PRAZNICNA IGRICA 04AAAV PRAZNICNA IGRICA 06AAAV PRAZNICNA IGRICA 08AAAV PRAZNICNA IGRICA 10AAAV PRAZNICNA IGRICA 11AAAV PRAZNICNA IGRICA 13AA