Jadralno padalstvo

V torek, 11. 6., smo v vrtcu preživeli zelo zanimivo in pustolovsko dopoldne. V goste sta prišla Gašper in Mohor Prevc in nam predstavila jadralno padalstvo. Najprej sta nam predstavila opremo in pripomočke. Vsak izmed njiju je s svojim padalom poletel, pred tem pa smo ju iz neposredne bližine opazovali, kako poteka priprava na tak podvig. Kdor je želel, se je v tem športu lahko tudi sam preizkusil, pri tem pa sta vsakemu izmed otrok priskočila na pomoč Gašper in Mohor.

Med prvimi sta poleteli Eva in Živa, saj  je Gašper njun ati in sta bili ta dan še posebno srečni.

Za nas sta pripravila tudi gugalnici, kateri sta namestila kar na bližnje drevo, poleg tega pa smo imeli na voljo tudi woki toki, po katerih so otroci veselo klepetali.

Obema gostoma se zahvaljujemo za zelo aktiven in adrenalinski dan, ki nam bo ostal v lepem spominu. 

Damijana Leben

AV JADRALNO PADALSTVO 01AAAV JADRALNO PADALSTVO 03AAAV JADRALNO PADALSTVO 05AAAV JADRALNO PADALSTVO 11AAAV JADRALNO PADALSTVO 14AAAV JADRALNO PADALSTVO 16AAAV JADRALNO PADALSTVO 20AAAV JADRALNO PADALSTVO 22AAAV JADRALNO PADALSTVO 23AAAV JADRALNO PADALSTVO 25AAAV JADRALNO PADALSTVO 27AAAV JADRALNO PADALSTVO 28AAAV JADRALNO PADALSTVO 30AAAV JADRALNO PADALSTVO 42AAAV JADRALNO PADALSTVO 33AAAV JADRALNO PADALSTVO 34AAAV JADRALNO PADALSTVO 40AAAV JADRALNO PADALSTVO 44AA