Letovanje bodočih šolarjev - Bled, Dražgoše 2018

AV RISBA 3 10AA

MATIJA: Meni je bilo najbolj všeč, ko smo videli markacije. Vzgojiteljice so se ful dober hecale.

MANCA: Meni je bilo všeč, ko smo bili v bazenu, na ta zavitem toboganu. Na Dražgoško goro sem vzela medvedka – Cofka.

GAŠPER: Meni je bilo najbolj všeč pri najmanjšem tobogančku in ko smo jedli sladoled v kornetu. Videli smo veliko Kitajcev in smo enemu rekli by by. Na Brezjah smo šli okrog oltarčka. Na toboganu je bilo dober, ker smo šli hiter. Meni je bilo všeč, ker smo imeli toliko dobre hrane. Vse na letovanju mi je bilo všeč.

EMA: Meni je bilo najbolj všeč, ko nam je Tina zapela pesem o angelčku.

MATEVŽ: Meni je bilo najbolj všeč, ko smo bili na gradu in smo videli viteza in meč. Iz gradu smo videli jezero in otok. Meni so bile najboljše palačinke. Meni je bilo všeč, ko sem videl okostje od telesa.

ALJAŽ: Videli smo cerkev na otoku in lep razgled. V bazenu je bil zavit tobogan.

MARTIN: Meni je bilo najbolj v tistem bazen, kjer je kar iz tal tekla voda, pa velik klanec je bil gor. Jedli smo lučke sladoled.

EVA: Meni je bilo všeč, ko smo šli v bazen, ko je bil ta ovinkast tobogan, pa ko je bil ta majhen tobogan, ki je bil zelo hiter.

VITA: Meni je bilo najbolj všeč na ta malem toboganu, videli smo zemljevid, ki je pokazal z rdečo lučko. Tista kost je bila od losa. Videli smo zanimive ljudi, ki so bili manjši. Videli smo od Marije slike, take zlate okvirje. Jezero je bilo v obliki delfina. Zanimivo je bilo, ko smo šli okrog Marijinega oltarja. Prespal smo v Dražgošah, je bilo dober in smo se igral za živali. Šli smo na Dražgoško goro. Vzgojiteljice sta spekle zelo dobre palačinke.

MARJETA: Meni je bilo všeč, ker so bili otroci tako pridni.

UMET 18 03AA