Zaključek šolskega leta 2016 - 2017

 

V soboto, 17. 6. 2017, smo se zbrali v cerkvi zavetnika našega vrtca in si najprej ogledali dramsko uprizoritev svetopisemske zgodbe Danijel v levnjaku v izvedbi staršev bodočih šolarjev. Nadaljevali smo z zahvalno sveto mašo, po njej pa je sledila podelitev maturantskih kap in daril bodočim šolarjev, vsem otrokom pa diplom in priznanj za opravljen športni program Mali sonček in pravljični nahrbtnik. Celotno dopoldne je bilo zelo prijetno in čustveno obarvano.

Nežka Čufar

V nadaljevanju si lahko preberete zapis mamice bodoče šolarke.

Slovo od vrtca

Danes, ko se oziram nazaj na vsa leta od prijave in uvajanja otroka v vrtec do slovesa ob vstopu v šolo, najprej pomislim na to, kakšen velik razvojni korak v otroštvu je bil storjen. Bilo je veliko truda, a v skupini vrstnikov, kjer je doma red in veselje, ni nič težko. Bilo je prijetno zahajati v vrtec, za kar sem hvaležna vodstvu vrtca, predvsem odličnim vzgojiteljicam. Težko mi je ob misli, da jemljemo slovo, a v meni raste novo upanje, na novo nepozabno in brezskrbno otroštvo, zaupano v Antonovem vrtcu.

Ivka, mami Klare Tavčar

23. 6. 2017 - porodnišnica Ljubljana

Zaključek 1AAZaključek 2AAZaključek 6AAZaključek 17AAZaključek 24AAZaključek 36AAZaključek 47AAZaključek 48AAZaključek 54AAZaključek 58AAZaključek 62AAZaključek 64AAZaključek 67AAZaključek 71AAZaključek 76AA