Delavnica izdelovanja gregorčkov 2017

 

V ponedeljek, 6. 3. 2017, smo imeli v Antonovem vrtcu delavnico izdelovanja gregorčkov, na katero smo povabili tudi starše in druge družinske člane. Delavnica je bila množično obiskana. Izdelovali smo različna plovila, ki jih bomo na Gregorjevo, v soboto, 11. 3. 2017, spustili po vodi pri Plnadi v Železnikih. Gregorčke smo izdelovali iz papirnatih škatel, tulcev in lesenih palčk. Nekateri so se že doma pripravili in si zamislili načrt za izvedbo plovila. Nastali so čudoviti izdelki, ki smo jih na koncu še pobarvali.

Veselimo se prireditve Luč v vodo, saj si bomo lahko ogledali, kako naši gregočki plavajo. Pri Plnadi bo naš vrtec sodeloval tudi s petjem in glasbo.

Marjeta Nastran

AV DELAVNICA GREGORJEVO 01AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 03AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 04AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 05AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 06AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 07AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 08AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 09AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 10AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 11AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 12AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 13AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 14AAAV DELAVNICA GREGORJEVO 15AA